Vrijwilligers gezocht

Zonder vrijwilligers geen Dierenambulance! De Regionale Dierenambulance Haarlem e.o. draait geheel op vrijwilligers. De vrijwilligers zetten zich met hart en ziel in voor de dierenambulance en de dieren in en rond Haarlem. Wil jij ook ons team komen versterken ? Wij zoeken mensen voor de volgende functies:

  • Meldkamercentralist
  • Chauffeur
  • Bijrijder

Werken als vrijwilliger bij de Regionale Dierenambulance is afwisselend, leerzaam en dankbaar! Het is echter niet vrijblijvend. Het vergt tijd, energie en een flinke portie verantwoordelijkheid. Zo doorloopt iedere vrijwilliger een opleidingstraject tot dierenhulpverlener en vragen wij mensen zich minimaal één dagdeel per week in te zetten. Ook is het belangrijk om stevig in de schoenen te staan. Een vrijwilliger bij de Dierenambulance moet kunnen omgaan met uiteenlopende mensen en situaties en kunnen relativeren.

Zonder collectanten geen Dierenambulance! Heeft u niet veel tijd maar wel een groot hart voor dieren? Help ons dan door collectant te worden! De Regionale Dierenambulance zal alleen een beroep op u doen in de collecteweek. 

Geïnteresseerd? Geïnteresseerd in vrijwilligerswerk bij de Regionale Dierenambulance ? Neem dan contact met ons op. Dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 18.00 uur op telefoonnummer 023-5363476  of per e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.